Mijn werkwijze

 • Kennismaking

  In een vrijblijvend kennismakingsgesprek nemen we jullie trouwdag en jullie wensen door. Ik vind het belangrijk om een beeld te krijgen van wie jullie zijn en wat er bij jullie past. Daarna leg ik hetgeen we besproken hebben vast in een offerte. Als de offerte door jullie is goedgekeurd en de aanbetaling overgemaakt, is de datum definitief voor jullie gereserveerd.

  In de aanloop naar jullie trouwdag kunnen we eventueel een love shoot plannen, zodat jullie vast wat gewend zijn aan het poseren. Kort voor jullie bruiloft neem ik nog even contact op om praktische zaken, zoals precieze tijden en adressen, af te stemmen.

 • Jullie bruiloft

  Op de dag zelf probeer ik zo onopvallend mogelijk aanwezig te zijn, maar wel er te zijn op het juiste moment. Ik hoor vaak “Je was overal, maar niemand heeft je echt gezien”. Ik draag donkere kleding om zo min mogelijk op te vallen en werk zo veel mogelijk documentair, dat betekent dat ik het moment vastleg zoals het gebeurt en geen dingen in scène zet. Ik maak voornamelijk gebruik van natuurlijk licht (dus geen flits), tenzij het niet anders kan. Een sessie met geposeerde foto’s vind ik erg leuk om te doen, maar is absoluut geen verplichting. Hetzelfde geldt voor groepsfoto’s. Het belangrijkste vind ik om die momenten vast te leggen die jullie dag, jullie dag maken. De momenten waarvan je over 10 jaar nog tegen elkaar zegt: “Oh ja, weet je nog?”.

 • Na jullie trouwdag

  Jullie zijn getrouwd! Misschien volgt er een huwelijksreis of misschien gaan jullie meteen over tot de orde van de dag. Ik ga ondertussen snel aan de slag met jullie foto’s. Ik bewerk alle foto’s op kleur, contrast en uitsnede en zet een aantal foto’s om in zwartwit. Binnen een week zet ik een preview op mijn blog en Facebookpagina, zodat jullie alvast iets hebben om te delen met familie en vrienden. Na circa 6-8 weken volgt de volledige reportage van ongeveer 300-400 beelden. Jullie krijgen van mij de foto’s in hoge resolutie en de volledige gebruiksrechten, zodat jullie zoveel afdrukken kunnen maken als jullie willen. Ook albums verzorg ik graag voor jullie.

Vraag een offerte aan!