Reacties van klanten

Op 29 april 2013 heeft Els (Visuels) onze bruiloft gefotografeerd. Al vanaf het eerste contact hadden we een goed gevoel bij haar; ze reageerde snel en adequaat en de informatie op haar mooie site kwam overeen met wat ze vertelde tijdens ons kennismakingsgesprek. Els had goede ideeën en luisterde aandachtig naar onze wensen. Zo hebben we snel de keuze op haar laten vallen en hebben daar geen moment spijt van gehad! Op de bruiloft zelf was ze op de achtergrond aanwezig, maar ze legde steeds op de juiste momenten mooie beelden vast. Hierdoor hebben de foto’s een ongedwongen karakter; geen ‘gemaakte’ poses, maar alles en iedereen precies zoals hij/zij is. We hebben erg veel complimenten gekregen over de foto’s, alsook over de aanwezigheid van Els op onze trouwdag. Dankzij Visuels beleven we bij het kijken naar de foto’s steeds opnieuw weer het bijzondere en warme gevoel van onze mooiste dag!

Lonneke en KeesBekijk de reportage van Lonneke en Kees

We zijn ontzettend blij met de foto’s van Els van onze bruiloft! Omdat we zelf ook in de fotografie werken hadden we al wel een aardig beeld van wat voor iets we wilden en Els sloot hier perfect op aan, stond open voor onze eigen ideeën en dacht met ons mee!
De fotoreportage die we in onze volkstuin hebben gemaakt was ook nog eens erg leuk en ontspannen, wij hebben ervan genoten. Ook hebben we veel leuke reacties gehad van onze gasten over de fotograaf op de dag zelf en over de foto’s.

Matthijs en EvelineBekijk de reportage van Matthijs en Eveline

Voor onze bruidsfotografie hebben wij de keus gemaakt voor Visuels. Direct vanaf het eerste contact hadden we er een goed gevoel bij. Els komt met een hoop ideeën en suggesties wat ervoor heeft gezorgd dat we heel erg blij zijn met het eindresultaat. Al met al zijn we enorm te spreken over het geheel.

Aukje en BasBekijk de reportage van Aukje en Bas

We kunnen je niet vaak genoeg bedanken voor de prachtige foto’s die je van onze dag hebt gemaakt. Je hebt de dag zo perfect vast weten te leggen, precies in de stijl die wij voor ogen hadden! De foto’s zijn echt nog beter geworden dan we hadden durven hopen, we kunnen bijna niet geloven dat dit echt onze bruiloft was, zo te gek! We hebben -op basis van de preview die je ons stuurde- al heel veel complimenten over je werk in ontvangst mogen nemen, en zoals je zelf wel hebt gemerkt was ook je photobooth een enorme hit! Dank je wel voor je vakkundigheid en je gezelschap op onze trouwdag, het had niet beter kunnen zijn!

Sophie en RobBekijk de reportage van Sophie en Rob

Els heeft zowel de videografie als de photobooth op onze bruiloft verzorgd. Ze werkte geconcentreerd, efficient en het resultaat is erg goed. Ze is erg flexibel in alles wat je van haar vraagt. Zowel onze gasten als wij waren heel blij dat ze er was. De foto’s uit de photobooth waren hilarisch en we laten de video nog steeds regelmatig aan mensen zien. De perfecte vastlegging van onze bruiloft. Van harte aanbevolen!

Gonneke en EricBekijk de trouwvideo van Gonneke en Eric

We hebben gisteren de foto’s ontvangen. Wat zien ze er goed uit zeg!  Ook de “tegel” die we hebben gekregen was leuk (bij gebrek aan betere woorden: soms kun je enthousiasme en blijdschap niet onder woorden brengen). En dank je voor de foto’s uit de photobooth!

Berry en JeroenBekijk de reportage van Berry en Jeroen

Wij hebben Els via via leren kennen en het voelde direct goed om haar onze trouwfotos te laten maken. Onze wens geen urendurende statie foto’s heeft ze perfect begrepen. Het zijn prachtige foto’s geworden! Els is prettig om om je heen te hebben, ze is er maar ook weer niet. Ook onze daggasten (waarvan 1 een fotograaf) hebben diverse complimenten gemaakt over Els!
Kortom een goede fotograaf die prachtig werk afleverd. Graag zie ik Els weer terug bij ons 12,5 jarig jubileum ; )

Millanie en JarnoBekijk de reportage van Millanie en Jarno