Wedding spread KISS book

KISS wedding books, nieuw in het assortiment!

De trouwboeken van KISS zijn echt een klasse apart, en ik ben dan ook heel trots dat ik ze sinds dit najaar in mijn assortiment heb. Deze handgemaakte boeken zijn gebonden in superdik, stevig leer met een prachtige structuur. Ze zijn leverbaar in 21 kleuren en drie verschillende maten en worden geleverd inclusief stoffen beschermhoes. De KISS boeken hebben harde, verdikte pagina’s zodat het boek volledig vlak ligt als je het openklapt. Daardoor kan het design over twee pagina’s heen lopen zonder een zichtbare vouw in het midden. Meer weten over deze boeken? Neem contact op!

 

KISS wedding book binding detail KISS wedding books Something Blue & Tiffany Leather kiss book color Tiffany spread Wedding spread KISS book KISS book in fabric sleeve, color Tiffany KISS wedding books in tiffany and something blue

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.