Productfotografie: kaarten van webshop Cardcetera

Astrid, mijn schoonzus, is al jaren liefhebber van (ansicht)kaarten. Zelfs zo erg, dat ze van haar hobby haar werk heeft gemaakt: ze heeft een webshop geopend, Cardcetera, waar ze heel veel prachtige kaarten verkoopt. Sinds ongeveer een jaar is ze ook bezig een eigen kaartenlijn op de markt te brengen: Cardcetera Cards. Ze werkt met verschillende onderwerpen, zo heeft ze bijvoorbeeld superleuke kaartensets rondom de thema’s Frankrijk, Nederland en katten. De beeldselectie doet ze zelf, de foto’s koopt ze in van diverse fotografen (waaronder ondergetekende!). De kaartenlijn is niet alleen via haar eigen webshop, maar ook via andere webshops en in een aantal winkels verkrijgbaar. Omdat ze het aantal verkoopkanalen voor haar kaarten graag wilde uitbreiden, vroeg ze mij een aantal foto’s te maken ter promotie van de sets

Wat een leuke opdracht, kaarten fotograferen waar mijn eigen foto’s op staan! Bovendien moesten de foto’s ook nog eens qua styling en sfeer aansluiten op de verschillende thema’s van de kaartensets. Mijn keuken werd dus tijdelijk omgebouwd tot fotostudio en zo ging ik aan de slag met allerlei leuke behangetjes, accessoires en zelfs met mijn domme kater Flip, die ook op enkele kaarten staat afgebeeld. Hieronder vind je enkele resultaten.

FI3A0854 FI3A0851

FI3A0816

FI3A0666 FI3A0845

FI3A0826

FI3A0840    FI3A0790

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.