Trouwreportage Berry en Jeroen, Huize Bergen Vught, 20 april 2013

Berry en Jeroen trouwden op 20 april 2013 in Huize Bergen in Vught. In de aanloop naar hun trouwdag zag ik het somber in; het was zo lang koud gebleven dat de bomen heel laat nog kaal waren. En ze hoopten zo op wat groen aan de bomen voor hun trouwreportage! Maar gelukkig, in de dagen voorafgaand aan 20 april was het een paar dagen mooi weer en begonnen de bomen eindelijk uit te lopen. Ook 20 april was een stralende dag. Toen ik aankwam bij Huize Bergen waren de beide ceremoniemeesters de laatste voorbereidingen aan het treffen voor de aankomst van het bruidspaar. De ochtend hadden ze lekker voor zichzelf gehad. Het was alle daggasten een grote verrassing hoe de mannen eruit zouden zien, maar bij het uitstappen werd er volop ge-oohd en ge-aahd: allebei in een verschillend pak, maar perfect op elkaar afgestemd.

Nadat de ergste zenuwen gekalmeerd waren met een kopje koffie, nam ik het bruidspaar mee voor een klein uurtje foto’s maken in en om huize Bergen. Wat een mooie, stijlvolle locatie, perfect voor foto’s, zowel binnen als buiten. Daarna volgde een lunch met de daggasten en om half twee verzamelde iedereen zich in de zaal boven voor de ceremonie. De ambtenaar had veel persoonlijke zaken in zijn speech verwerkt: de bijzondere hobby van Berry en Jeroen, pretparken bezoeken, speelde daarbij een hoofdrol. Berry had Jeroen, heel romantisch, gevraagd in Disneyland Parijs. Verder werd uitgebreid het verhaal van hun eerste date uit de doeken gedaan, wat voor veel hilariteit zorgde. Een van de aanwezige kindjes mocht het huwelijk bezegelen met een hamerslag en zo was het huwelijk officieel gesloten.

Tijdens de borrel ‘s middags heb ik groepsfoto’s gemaakt en de mannen nog even meegenomen voor wat portretten. Vlak voor het diner vertrok ik, maar niet voor ik nog wat foto’s had gemaakt van de prachtig gedekte tafels.

Heb je interesse in een trouwreportage op Huize Bergen of ergens anders? Neem contact op voor een vrijblijvende offerte of afspraak of vraag het gratis Visuels Trouwmagazine aan!

 

Trouwen Huize Bergen  Vught (c) Els Oostveen, Visuels fotografie Trouwen in Huize Bergen Vught (c) Els Oostveen, Visuels fotografie Berry-en-Jeroen-3 Berry-en-Jeroen-5 Berry-en-Jeroen-6 Berry-en-Jeroen-7 Berry-en-Jeroen-8 Berry-en-Jeroen-9 Berry-en-Jeroen-12
Berry-en-Jeroen-14

Trouwen huize Bergen, Vught (c) Els Oostveen, Visuels fotografie

Berry-en-Jeroen-24

Berry-en-Jeroen-31
Berry-en-Jeroen-32 Berry-en-Jeroen-35
Berry-en-Jeroen-37
Ceremonie homohuwelijk  (c) Els Oostveen, Visuels fotografie Trouwceremonie twee mannen  (c) Els Oostveen, Visuels fotografie Berry-en-Jeroen-41 Berry-en-Jeroen-42 Homohuwelijk  (c) Els Oostveen, Visuels fotografie
Berry-en-Jeroen-45
Berry-en-Jeroen-46 Berry-en-Jeroen-47 Berry-en-Jeroen-48 Berry-en-Jeroen-49 Berry-en-Jeroen-50 Berry-en-Jeroen-54 Taarttopper homohuwelijk Berry-en-Jeroen-56 Berry-en-Jeroen-57 Berry-en-Jeroen-58 Berry-en-Jeroen-59 Berry-en-Jeroen-60 Berry-en-Jeroen-61 Berry-en-Jeroen-65
Roos en trouwringen  (c) Els Oostveen, Visuels fotografie
Berry-en-Jeroen-68 Berry-en-Jeroen-70 Berry-en-Jeroen-71 Berry-en-Jeroen-72 Berry-en-Jeroen-75 Berry-en-Jeroen-77 Berry-en-Jeroen-78 Berry-en-Jeroen-81

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.