Portret in opdracht van Reijnders advocaten

Bedrijfsreportage en portretfoto’s Reijnders advocaten, Eindhoven

Advocatenbureau Reijnders lanceerde vorig jaar een nieuwe website, en voor het bijbehorende beeldmateriaal werd ik ingeschakeld. Men was op zoek naar een fotograaf die een bedrijfsreportage kon maken in een frisse, open en toegankelijke stijl, die aansluit op de bedrijfscultuur en positionering. Ik leverde een complete reportage die bestond uit portretfoto’s van de advocaten, groepsfoto’s, foto’s van het exterieur en interieur van het bedrijfspand en een serie detailfoto’s die qua thematiek aansluiten bij de verschillende aandachtsgebieden van Reijnders advocaten.

Afgelopen maand werd ik gebeld door Reijnders advocaten met de vraag of ik wilde terugkomen voor een update; er waren een aantal nieuwe medewerkers in dienst getreden en ook de website kon wel wat nieuwe, frisse beelden gebruiken. Hieronder een selectie van de beelden van vorig jaar. De nieuwe beelden volgen zodra deze klaar zijn!

Wetboeken in de kast op een advocatenkantoor Wetboeken in de kast op een advocatenkantoor Portret in opdracht van Reijnders advocaten Briefpapier van advocatenkantoor Reijnders De Advocaten van Reijnders in vergadering Reijnders-Advocaten-2656 Iets opzoeken in een wetboek Advocaat met dossiers loopt de trap op Reijnders-Advocaten-2755 Lekkere koffie drink je bij Reijnders advocaten Reijnders-Advocaten-2795 Documentatie technische groothandel Stapels dossiers bij Reijnders advocaten in Eindhoven Er wordt hard gewerkt bij Reijnders advocaten De voordeur van Reijnders advocaten

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.