Vintage fotoshoot Villa Klein Heumen, deel 1

Een paar maanden geleden kwam ik in contact met Anne en Joske van Happy Vintage Verhuur. Zij verhuren prachtige vintage spulletjes om te gebruiken voor de aankleding van bruiloften en andere evenementen. Samen vatten we het idee op om een aantal partijen bij elkaar te brengen en een fotoshoot te organiseren. De locatie, Villa Klein Heumen in Nijmegen, werd door de dames prachtig gestyld. Een verliefd stel, Saar en Paul, werd omgetoverd tot een prachtig bruidspaar, met hulp van visagiste Anke. Hieronder de eerste resultaten van een heel gezellige middag.

3 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.