Photobooth op onze bruiloft!

Twee maanden geleden ben ik zelf getrouwd. Het was een fantastische dag, en hoewel ik de fotografie (natuurlijk) heb uitbesteed, heb ik toch ook zelf wat foto’s gemaakt. Of laten maken, eigenlijk. Ik heb namelijk tijdens ons feest voor de avondgasten een photobooth opgezet. Een photobooth bestaat uit een camera, licht, een scherm en een achtergronddoek. En, het belangrijkste, een afstandsbediening waarmee gasten zelf een foto konden maken van zichzelf en die direct terugzien, net zoals op het station in een pasfotohokje.

Ik twijfelde van te voren of het zou werken (weten mensen het wel te vinden, snappen ze wat ik ermee wil, vinden ze het wel leuk om zichzelf op de foto terug te zien?), maar het was een doorslaand succes! Er zijn gedurende de avond meer dan 800 foto’s gemaakt. We hadden een hele doos met accessoires verzameld, zoals brillen, hoeden en snorren, waarmee de mensen zich konden uitdossen, en die zijn ook allemaal gebruikt, zoals je op onderstaande foto’s kunt zien.

Naar aanleiding van deze avond, en naar aanleiding van een ander feestje waarop ik de photobooth had opgezet, heb ik besloten om het hele pakket te gaan verhuren. Ik heb daarvoor een speciale site opgezet, MyPhotobooth. De ontwikkelingen rondom de photobooth kun je ook volgen op Facebook en Twitter
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.