Babyshoot met Leanne

Mark is een collega van mij en in februari vader geworden van een prachtige dochter: Leanne. Namens de collega’s wilden we hem een set mooie foto’s van zijn dochter cadeau geven en dus heb ik aangeboden om een fotoshoot met de kleine te doen.

Afgelopen vrijdag ben ik bij Mark en Sandra langs geweest voor kraamvisite en een fotoshoot. Het was best grappig hoe de ouders uit alle macht probeerden om Leanne te laten lachen door buiten beeld gekke bekken te trekken en geluidjes te maken. Maar het had wel het gewenste resultaat! Hieronder een paar foto’s uit de shoot.

Babyshoot

Babyshoot

Babyshoot

Babyshoot

Babyshoot

Babyshoot

1 antwoord

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] meisje. Zo veel kleine baby’tjes heb ik nog niet op de foto gezet (eerder fotografeerde ik al Leanne, maar die was op dat moment al enkele maanden oud) dus dat vond ik een enorm leuke opdracht. Ik ben […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.