Trouwfoto’s Ruud & Neeltje

Afgelopen vrijdag had ik de eer om de bruiloft van Ruud en Neeltje te fotograferen. Het was een bijzondere dag, vooral ook omdat Neeltje 7,5 maand zwanger is.  Ik vond het van te voren wel spannend, zo’n hoogzwangere bruid, maar Neeltje straalde in haar prachtige jurk, die trouwens gemaakt is door haar schoonmoeder!

De dag begon in Ommel, in het ouderlijk huis van Neeltje, een eeuwenoude langgevelboerderij. Ze had overnacht in haar oude slaapkamer, waar – heel symbolisch – ook haar doopjurkje hing te pronken. Ruud kwam haar ophalen in hun eigen Opel Kadett uit 1982.

De bruidsreportage is gemaakt in kasteel Asten, de ruïne van een oud landhuis. Een superlocatie, mooi groen en helemaal overgroeid en overwoekerd. Ondanks dat er regen voorspeld was, was het prachtig weer! Goeie temperatuur, droog, af en toe zon maar ook wat bewolking, wat voor mij als bruidsfotograaf weer heel prettig was. Het bruidspaar moest even aan de camera wennen, maar al snel kwamen ze helemaal los.

Na de trouwreportage gingen we terug naar de boerderij voor een lunch, daarna volgde het burgerlijk huwelijk in het gemeentehuis in Asten. Na de trouwceremonie ging het gezelschap naar de Dorpsherberg in Ospel voor een borrel en het diner. Tussendoor zijn we op verzoek van het bruidspaar nog even op en neer gereden naar de Grote Peel om groepsfoto’s te maken. Achteraf een heel slim idee, want wat zijn er daar veel leuke plekjes! De bruid had volop ideeën om elk groepje weer in een andere setting te fotograferen. De opa en oma van Neeltje hadden de lachers op hun hand toen ze het niet konden laten om een rondje te rijden in een bolderkar die daar stond. We waren nog maar net terug in de Dorpsherberg toen het heel hard begon te regenen. Goeie timing!

Tijdens het diner zat mijn werk als trouwfotograaf erop, maar ik hoorde later van het bruidspaar dat de receptie en het feest ‘s avonds geweldig waren.

trouwfoto's Neeltje en Ruud
trouwfoto's Neeltje en Ruud
trouwfoto's Neeltje en Ruud
trouwfoto's Neeltje en Ruud
trouwfoto's Neeltje en Ruud
trouwfoto's Neeltje en Ruud
trouwfoto's Neeltje en Ruud
trouwfoto's Neeltje en Ruud
trouwfoto's Neeltje en Ruud
trouwfoto's Neeltje en Ruud
trouwfoto's Neeltje en Ruud
trouwfoto's Neeltje en Ruud
trouwfoto's Neeltje en Ruud
trouwfoto's Neeltje en Ruud

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.