Anna & Freek

De bruiloft van Anna en Freek fotografeerde ik in juli 2010. Het was de heetste dag van het jaar. Anna en Freek trouwden in Gemert en vierden feest in de achtertuin van Anna’s ouders in Heusden en de bruidsreportage is gemaakt bij het kasteel in Gemert. Ondanks de hitte was het de meest relaxte bruiloft die ik ooit had meegemaakt; iedereen liep door elkaar of zat lekker in het gras. Toen de bruidegom op zijn overhemd morste, trok hij lekker een verwassen bandshirt aan. Eerst werd er gedineerd, daarna druppelden langzaam de feestgasten binnen. Er stond een enorme tent, waar ‘s avonds twee bands optraden, waaronder de band van Freek zelf. Hoe stoer! ‘s Avonds bleven de gasten die van ver kwamen, lekker in een tentje overnachten in de voortuin. Net een festival!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.