Trouwalbums

Gun je trouwfoto’s een leven buiten je harde schijf! Het is toch het mooist om een echt album te hebben, het papier te kunnen voelen en op je gemak door je foto’s heen te kunnen bladeren? Om die reden maak ik erg graag albums voor mijn klanten. Trouwalbums zijn los bij te bestellen en komen in drie varianten, één voor elk budget.

Trouwalbum budget

Het budget-album is een gedrukt koffietafelboek van boekwinkelkwaliteit. Het is gedrukt op FSC-gecertificeerd papier met een zacht glanzende afwerking. In ca. 50 pagina’s vertel ik het verhaal van jullie bruiloft. Het budget-album is leverbaar in twee maten: standaard (25×30) en large (33×28).

Het budgetalbum is verkrijgbaar vanaf €175

budget

Trouwalbum standaard

Het trouwalbum standaard is een gebonden, handgemaakt album met naar keuze een leren omslag (keuze uit drie kleuren) of een foto op de cover. Het album heeft verdikte, vlakliggende pagina’s, waardoor het mogelijk is om foto’s over twee pagina’s te laten lopen. Het boek is beschikbaar in de maten 30×30, 35×35 en 30×40.

Het standaardalbum is verkrijgbaar vanaf €350

standaard

Trouwalbum luxe

Het trouwalbum luxe is een prachtig, superluxe album. Net als het standaard album is het handgemaakt en heeft het verdikte, vlakliggende pagina’s. Dit album is gemaakt van nog luxere en duurzamere materialen dan het standaard album en heeft een levenslange garantie op fabricagefouten. Voor het omslag is er de keuze uit 21 kleuren echt leer. Het is verkrijgbaar in drie maten: 20×20, 25×25 en 30×30 cm.

Het trouwalbum luxe is verkrijgbaar vanaf €475

trouwalbum luxe

Vraag offerte aan.